Iedere man droomt natuurlijk van zijn eigen man cave. Als jij eindelijk je vriendin zo ver hebt gekregen dat jij een kamer of de zolder of misschien wel de kelder mag omtoveren tot een man cave, wil je daar natuurlijk gelijk mee beginnen. Maar wat heb je allemaal nodig voor de perfecte man cave? In deze blog leg ik het je uit.

Televisie

Allereerst met je natuurlijk een grote tv nodig voor de avonden voetbal kijken. Bovendien kan er op de tv natuurlijk ook met de playstation gespeeld worden. Als je weet dat er ook vrienden gaan komen spelen is het handig om meerdere controllers te kopen. Ook zou je een oudere tv die je misschien wilde weggooien kunnen houden zodat je met een vriend in dezelfde ruimte Fortnite duo’s kan spelen of andere games waar meerdere tv’s voor nodig zijn. Vergeet niet een lekkere sofa of een paar dikke stoelen te kopen zodat je comfortabel kan zitten als je tv kijkt. Verder is het chill om een lamp te nemen die gedimd kan worden, dan kan je namelijk het licht aanpassen als je een film wilt kijken.

Bier en Gamen

Wat natuurlijk niet gemist mag worden tijdens je voetbalavonden is koud bier. Het is toch minder op daarvoor weer naar boven te lopen naar de koelkast in de kopen, dus koop een minibar! Dan heb je je koude bier gelijk bij de hand. Naast een minibar is het natuurlijk ook handig om een bureau te hebben. Hier kan je een computer op kan plaatsen als je een echte gamer bent. Voor de computer is het natuurlijk wel belangrijk dat deze een snelle processor heeft doordat je met gamen een snelle reactie wilt kunnen geven. Vergeet bovendien niet een goed zittende bureaustoel te kopen aangezien je hier waarschijnlijk veel uren in zal verblijven. Je wilt immers geen rugklachten overhouden aan al dat gamen.

Spellen

Een man cave heeft natuurlijk ook diverse spellen nodig. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel ruimte je hebt. De ruimte bepaalt hoeveel en wat voor spellen je in je man cave kan plaatsen. Stel je hebt voldoende ruimte, dan kan je denken aan een biljardtafel. Is de man cave aan de kleinere kant, kies dan voor spellen die je kan inklappen na gebruik zoals een tafelvoetbalspel of een tafeltennispel. Als je een beetje nostalgische bent, zou je ook een jukebox of een oude pinball machine neer kunnen zetten.