Je moet ervan houden: opvallende kleding. Maar iedereen kent wel iemand die lak heeft aan elke stijl en kleurig en fleurig  gekleed door het leven gaat. Kortom, hij of zij durft op te vallen. Sterker nog, deze persoon durft zichzelf te zijn en trekt zich niets aan van wat anderen vinden. Daar is best lef voor nodig in een maatschappij waar kritiek aan de orde van de dag is. Niet iedereen durft het dus aan om zich buiten het gangbare om te kleden. Maar soms willen we wel een statement maken. En dat kan nu ook met Happy Socks.

Sokken: oud kledingstuk

In 2008 besloten twee vrienden het waarschijnlijkst minst opvallende kledingstuk in onze outfit eens wat op te leuken. Ze wilden de wereld een beetje opvrolijken door iets aan te pakken dat iedereen draagt. Juist, sokken. Eigenlijk was dat ook wel een beetje nodig want hoewel sokken al vele eeuwen bestaan, qua uiterlijk zijn ze niet echt veel veranderd. De eerste sokken waren er waarschijnlijk al rond 800 voor Christus dus tijd zat om wat leuks te bedenken, maar dat viel in de praktijk nogal tegen. Sokken werden eerst met de hand gebreid. Vanaf 1600 lukte dat ook machinaal, maar hand gebreid bleef onbetwist populair. Vanaf 1800 ging men definitief over op sokken door de machine gebreid. Langzamerhand veranderde ook het materiaal waarmee de sok werd gemaakt. Naast wol zijn er ook sokken van katoen en zijde te krijgen en van synthetische weefsels als nylon.

Happy Socks: ze vallen op

Sokken met printjes of streepjes zijn op zich niet ongewoon. Dat hebben ze ook al een tijdje. Maar ja, onder de lange rokken van de dames en de hoge laarzen van de heren viel dat niet echt op. Happy Socks zijn wel bedoeld om op te vallen. Iemand mag best zijn oog laten vallen op jouw vrolijk gekleurde enkel want dat is precies wat het merk wil. Jouw Happy Socks moeten een glimlach op het gezicht van de ander brengen. Dus durf op te vallen en laat heel subtiel jouw sok stralen.

Happy Socks zijn er voor mannen en vrouwen in twee maten namelijk 36-40 en 41-46. Ze passen eigenlijk altijd. En verder doen ze natuurlijk wat je van een sok mag verwachten. Ze houden je voeten warm en de stof zorgt voor een opname van zweet. En jij? Al ligt opvallen niet echt in je aard, met deze Happy Socks maak je toch een statement.